imgloader
Mobile X

Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης

Η χρήση και η περιήγηση στην ιστοσελίδα katsiavoscarparts.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων.

Όροι σύμβασης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα katsiavoscarparts.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα katsiavoscarparts.gr έχει υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα katsiavoscarparts.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα του, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα katsiavoscarparts.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών του για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Δεν εγγυάται τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα katsiavoscarparts.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα katsiavoscarparts.gr παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω εξωγενών παραγόντων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα katsiavoscarparts.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/ και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/ και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/ και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/ και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/ και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/ και υπηρεσίες ή/ και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας katsiavoscarparts.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβιάση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές , εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, παρέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης του katsiavoscarparts.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάστασή τους, σύμφωνα με τους όρους & προϋποθέσεις που αναγράφονται στην Πολιτική Επιστροφών.

Ισχύον δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Σε περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης επιχειρήσει την είσοδο στο katsiavoscarparts.gr από περιοχές εκτός Ελλάδος, η είσοδος αυτή θα πραγματοποιηθεί με δική του ευθύνη ως προς τη συμμόρφωση με το ελληνικό δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά σε σχέση με τους παρόντες όρους και το site katsiavoscarparts.gr αρμόδια είναι τα δικαστήρια Λαμίας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο του site katsiavoscarparts.gr όπως τα κείμενα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, τα εμπορικά σήματα και τα γραφικά αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος katsiavoscarparts.gr και των συνεργατών του. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναμετάδοση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή των συνεργατών του. Προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά.